Over mij

 

Mijn naam is Miranda Bormans en ik ben in 1977 geboren onder het sterrenbeeld waterman. Ik ben opgegroeid in een zelfstandig en stabiel gezin. Op mijn 28st ben ik voor het eerst mama geworden van een zoon en 4 jaar later van een dochter. Mijn man heb ik 5 jaar eerder leren kennen en dit nog op de ouderwetse manier, gewoon gezellig op café.

 

Miranda Bormans Coaching de Reflectie Hamont

 

Ik ben altijd wel sociaal aangelegd geweest, hoewel ik als tiener erg verlegen was. Daar is eigenlijk pas verandering in gekomen op mijn 19de, toen ik als zelfstandige begon. 11 jaar later ben ik voor de kinderen en mijn gezondheid als bediende gaan werken.

 

Meer dan een decennia later waren de kinderen op een zelfstandige leeftijd gekomen en was de tijd rijp om weer wat meer aan mezelf te denken. Hét moment om een nieuwe wending te geven aan mijn professionele leven. De tijd nemen om verschillende opleidingen te volgen en nieuwe diploma ’s te behalen. De ziekte van mijn vader heeft echter de definitieve doorslag gegeven om hier ook echt iets mee te gaan doen.

 

Mijn vader heeft helaas, na amper 7 maanden, de oneerlijke strijd tegen kanker verloren. De periode tussen diagnose en overlijden was een rollercoaster van emoties. De diagnose kwam plots en onverwacht en het verloop van de ziekte ging veel te snel. Maar ook na het overlijden gaat die rollercoaster gewoon door. En juist dan vallen veel vangnetten om je heen weg en sta je er “alleen” voor. Natuurlijk is het zo dat je het verwerken van groot verdriet zelf moet doen, maar dit hoef je zeker niet alleen te doen.

 

En daarom doe ik wat ik doe, daarom ben ik de Reflectie gestart. Hier kan je terecht met je zorgen en vragen. Maar geen paniek, jij en alleen jij bepaalt wat je deelt en ook hier geldt het beroepsgeheim.

 

Rouw gaat verder dan enkel het verlies van een persoon. Het gaat ook om verlies van allerhande aard. Lees dus zeker verder, want ook voor verdriet om een scheiding, verlies van werk, stress, een verloren huisdier, een onvervulde kinderwens, ....  enz. kan je hier terecht.

 

Coaching de Reflectie Hamont